Intalniri si evenimente BMWClub Romania



A trecut si BMW Fest... ce mai urmeaza ?
Pe scurt si inca din capul locului trebuie spus ca a fost un eveniment reusit !

Si o spun din tot sufletul, ca unul care, ani de-a randul, a organizat evenimentele celei mai mari comunitatii BMW din Romania, dar si ca redactor al revistei BMW Club Magazine.

E drept, au aparut si greutati inevitabile ori dificultati iminente in organizare, dar hai sa recunoastem, unde nu apar ? Iar in Romania, reticentele la efectuarea primului pas sunt enorme, mai ales din partea sponsorilor.

Ideea de a-i coopta pe Claudiu DAVID si Chris Pfeiffer in cadrul demonstratiei "de forta" si "de forte" a fost una magnifica, pentru care ii felicitam pe organizatori si pe partenerii din cadrul BMW Group Romania implicati in mod direct si evident in derularea evenimentului.

Prezenta lui i8 in peisaj a fost una de mare greutate, care a inclinat balanta nemultumitilor si carcotasilor spre savurarea designului unic si futurist al acestuia. La fel de drept este ca unele asteptari au fost foarte mari, iar replicile sarcastice erau foarte taioase, insa nicicum nu ii poti multumi pe toti.

Daca suprafata de drift a lasat mult de dorit, unii lasandu-si pe asfalt cioburile ochelarilor sau chiar smaltul dintilor sparti de pietricelele aruncate cu putere de ursii aflati "in miscare browniana", ei bine restul detaliilor au fost acoperite cu succes.

Pasionatii care au fost prezenti acolo, chiar ca s-au simtit ca acasa... aceleasi fete (a se citi fetze wink ) ale celor care si-au expus masinutele, o buna organizare a expozitiei, accesul bine supravegheat si prezenta multor copii arata ca trendul evenimentului este unul pozitiv.

In concluzie, pentru cei care ati ales sa stati acasa sau, pur si simplu, nu ati putut fi acolo, sa stiti ca ati avut ceva de pierdut: un eveniment frumos, reusit, dar si lansarea unei noi reviste, BMW Blog, pentru care organizatorii merita inca un mare BRAVO !

Chapeau bas !

Mai jos aveti un mic video (needitat) despre ce s-a intamplat pe-acolo...

enJOY !




PS: acum ce mai urmeaza? Pai ar mai fi de vazut BMW E30 Fest, in weekend-ul 26-28 iunie de la Azuga, unde sunt asteptati "la picnic" toti ursii din tara (si nu numai)...

smile


Comentarii: 0
Postat la: 02 6 2015


Stire adaugata de XXL

Nume/Nickname:
E-mail: (optional)
Smiles: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Introduceti cele doua cuvinte cu spatiu intre ele !
Daca acestea nu sunt lizibile dati click pe iconul, aflat sub cod.

 

Cauta pe BmwClub.ro sau direct part-number RealOEM.com

căutare personalizată

Publicitate
Bmwclub Magazine pe Facebook
        

Legal - Termeni si conditii   
BMWClub Magazine
Despre revista
Cuprins revista
Cauta BMW
Stiri BMW
Intalniri
Comunitate
Facebook
Contact
Aboneaza-te

BMWClub Magazine 2010 - Toate drepturile rezervate.
Acesta este un site partener BMWClub Romania www.bmwclub.ro
version 1.2